Home
U bent hier: HOMEInformatie : Zoek op Merk : Creation is Messy
Smit Tools Informatie | Beadmaking Informatie
Smit Tools Informatie | Contactgegevens
Smit Tools Informatie | Zoek op COE
Smit Tools Informatie | Zoek op Merk
Menu Glasstaven
Glasstaven
Creation is Messy
Creation is Messy is bedrifj, gevestigd in Seattle, Washington dat art glass-producten maakt in een eigen fabriek in China. De glaslijn bestaat uit glasstaven en fritten met een uitzettingscoëfficiënt van 104. In vegelijking met andere merken is het aanbad wat beperkt, maar daar staat tegenover dat de kleuren wel uniek zijn!

Het doel is het maken van glasstaven van de hoogste kwaliteit, met zo consistent mogelijke smelteigenschappen, zodat U zich als kunstenaar geen zorgen hoeft te maken over Uw materialen, maar al Uw tijd en energie kan steken in het creatieproces.

Op hun website staat te lezen: "Creation is Messy doet zijn best om de levens van alle personen met wie zij werken te verbeteren door het produceren van nieuwe glaskleuren van hoge kwaliteit. Eerlijkheid, integriteit, transparantie en eer zijn waarden die hoog in het vandaag staan. De mission statement: "Het verbeteren van de wereld door zakelijke avonturen."

Tot slot, met betrekking tot het milieu: om een verschil te maken, stelt CiM alles in het werk om de impact van zowel de productie als de sonsumptie van hun producten te vermidneren.  

© JIPBbb Webdesign i.o.v. SmArt Glass Supplies